PRISER 

Bryllup

Heldag: Jeg følger dere og dokumenterer i ti timer. Dere bestemmer selv hvilke deler av dagen dere ønsker at jeg dokumenterer; fra frisør til kakekutting, eller fra vielsen til første dansen. Vi kommer tett på hverandre denne dagen, og det gleder jeg meg til!

Vi treffes, eller tar en prat på telefon, i god tid i forkant av den store dagen. Slik blir dere litt kjent med meg, og vi kan sammen komme fram til hvilket uttrykk som passer best for dere. Hint: Hva vil dere sette mest pris på å gjenoppleve når dere blar gjennom albumet i årene som kommer?

Pris: 38.900,- (Minimum 400 redigerte filer i print- og webformat leveres digitalt i et flott og oversiktlig webgalleri til fri bruk privat).


Halvdag: Jeg følger dere i 5 timer, dere velger selv hvordan dere vil disponere min tid.

Pris: 28.000,- (Minimum 250 redigerte filer i print- og webformat leveres digitalt i et flott og oversiktlig webgalleri til fri bruk privat).digitale filer inkludert parbilder levers i lekkert nettgalleri.) 


Vielse og Parbilder: Jeg dokumenterer vielsen og etterpå tar vi de offisielle parbildene. Opp til 3 timer fotografering totalt. 

Pris: 24.000,- (Minimum 70 redigerte filer i print- og webformat leveres digitalt i et flott og oversiktlig webgalleri til fri bruk privat).digitale filer inkludert parbilder levers i lekkert nettgalleri.) 


Barne- og familiefoto

(Ett til tre barn): Jeg blir med dere opptil to timer på valgt lokasjon. Mitt mål er å dokumentere barna når de er seg selv, med alle sine genuine fakter og uttrykk. Jeg fanger øyeblikk der barna er opptatt med å utforske sine omgivelser, samt litt mer regisserte foto med personlig kontakt i kamera. Det viktigste er at vi koser oss, og at opplevelsen blir trygg og artig for de små!

Ta gjerne med et klesskift, noe varmt å sitte på, litt snacks og leker som barna er glade i.  

Pris: 3000,- for oppmøte og fotografering i inntil to timer totalt.
Pris per redigerte digitale fil: 1200,- for de 7  første filene. Ønskes flere enn 7  filer koster påfølgende filer 750,- pr. stk. 

Konfirmant
Pris: 3000,- foto fotografering i opp til 1,5 timer på lokasjon eller i studio. 1200,- pr. redigerte fil i web- og printformat. Bildene leverer i webgalleri som kan deles med familie og venner.  Ved bestilling av over 10 bilder skreddersys en kvantumsrabatt. 


Portrett voksen

Vi møtes opptil en time sammen på valgt lokasjon. Uttrykk og hva du ønsker å formidle avtaler vi på forhånd. Ta gjerne med et klesskift eller to. 

Pris: 6000,- (3 digitale filer i print- og webformat leveres digitalt til fri bruk. Ekstra redigerte filer kan kjøpes for kr. 850,- pr.stk.)*Jeg påberoper meg retten til å bruke mine favorittfoto på hjemmeside og sosiale medier for promotering av min bedrift, om ikke annet er avtalt på forhånd.


Ta kontakt om du ønsker prisoverslag på andre typer oppdrag som bedriftsfoto, kommersielle oppdrag og annet:

bannow.cecilie@gmail.com

Tlf: +47 47315904

Powered by SmugMug Owner Log In